Saptamani Sarcina


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home4/koronaro/library/Zend/Locale/Format.php on line 762

Saptamana a XVI a // Saptamana 16

Muschii se dezvolta in continuare, iar miscarile copilului, in timp ce inoata si da din picioare, sint din ce in ce mai coordonate.

Ochii copilului se pozitioneaza in pozitia corecta, indreptati spre centrul fetei, nu pe lateral.

Tractul urinar si sistemul circulator functioneaza asa cum trebuie.

Majoritatea femeilor primipare, adica aflate la prima sarcina simt primele miscari ale copilului in saptamana 18 sau chiar mai tarziu

Mamicile multipare, datorita experientei acumulate, a slabirii muschilor uterini, dar nu numai, vor simti mai repede bataile din burtica, inca de prin saptamana 16, poate chiar 14.

Se spune ca primele miscari ale bebelusului pot fi asemanate cu o batere din aripi a unui fluture sau cu bolboroseala unor bule de acid, urmand ca, odata cu inaintarea sarcinii, miscarile sa devina adevarate lovituri.

La unele femei e momentul cand dispar greturile matinale, sau, la altele, acestea abia apar.

Insa cam la toate mamicile se mentine o stare de maxima somnolenta.

Asa ca nu astepati o invitatie speciala, mergeti la culcare !Anterioara Urmatoarea

Trimite Intrebarea TA aici!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!