Saptamani Sarcina


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home4/koronaro/library/Zend/Locale/Format.php on line 762

Saptamana a XII a // Saptamana 12

Dupa cum am mai zis, un ecograf deosebit de performant, poate , in conditii optime, chiar de la aceasta varsta de sarcina, sa elucideze misterul sexului viitorului copil. Se poate vedea daca este fetita sau baiat.

Evident, sunt si cazuri cand acest diagnostic NU se poate pune nici la 20 saptamani, cand copilul cu \"personalitate\" isi ascunde partile intime in spatele picioruselor, sau cordonul ombilical este etalat chiar in campul vizual, de parca special ii face in ciuda celui ce incearca sa vada ceva !

Degetele de la miini si de la picioare sint conturate, dar inca unite intre ele prin membrane. Dezvoltarea continua...Anterioara Urmatoarea

Trimite Intrebarea TA aici!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!