Informatii Medicale


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home4/koronaro/library/Zend/Locale/Format.php on line 762

Anestezia generala pe vena

  • 26 ian. 2015

Anestezia generala pe vena este o metoda particulara de a asigura reducerea pragului dureros suficient de mult pentru a permite efectuarea in conditii de maxima siguranta si confort, atat pentru pacienta, cat si pentru medic, a unei interventii chirugicale, in conditii de cabinet, avand in vedere si recuperarea rapida ulterioara.

Prin administrarea unei substante cu rol anestezic si/sau antialgic cu efect sistemic, pacienta este constienta, NU adoarme, dar NU mai simte senzatia de durere. In acest fel este pregatita pentru interventia ce va urma.

 

Cum va pregatiti pentru anestezie ? 

 
Informati medicul daca obisnuiti sa folositi medicamente antiinflamatorii de tipul aspirinei, aspenter sau altele inrudite.

Administarea acestora va fi obligatoriu intrerupta cu cel putin o saptamina inaintea interventiei chirurgicale.

De asemenea, daca folositi sau sunteti sub un tratament cu anticoagulante - heparina, clexane, fraxiparina, warfarina, plavix, etc, sau altele asemanatoare, inrudite, este bine sa discutati cu medicul inainte de interventie.

Anuntati medicul si semnalati obligatoriu si asupra oricarui tratament pe care il folositi (sedative, tranchilizante, anticonceptionale, antibiotice, medicamente care influenteaza coagularea singelui etc).

De asemenea este bine sa informati medicul asupra eventualelor alergii pe care le aveti, sau sa nu uitati sa amintiti eventuale evenimente  de natura alergica, socuri anafilactice, reactii ciudate sau  chiar neplacute sau complicatii avute in decursul vietii, legate sau nu de anestezii anterioare..


Trimite Intrebarea TA aici!

ALTE ARTICOLE

Anestezia locala
Consiliere si Planificare Familiala
Consultatie cuplu infertil, infertilitate
Tratament chimic - aplicatii podofilina, acid tricloracetic, aldara
Amniocenteza
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!