Termeni si Conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.korona.ro denumit in continuare generic "site".
Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Centrului Medical KORONA, al SC KORONA Medcom SRL. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC KORONA Medcom SRL si este protejat de legislatia in vigoare in Romania.

2. SC KORONA Medcom SRL, prin www.korona.ro si site-urile parcate la acesta va ofera acces liber si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al SC KORONA Medcom SRL. Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE: Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul: - violand legile in vigoare; - incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

4. REGULI DE SECURITATE: Nu sunt permise: - stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea; - incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site; Incalcarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC KORONA Medcom SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

5. MODIFICARI ALE SERVICIULUI - SC KORONA Medcom SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv. Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului. Informatiile si precizarile de mai jos trebuie acceptate ca fiind clauzele unui contract pe care-l acceptati, de aderare, care depinde folosirea serviciilor puse la dispozitie de SC KORONAMedcom SRL prin intermediul site-ului www.korona.ro, si celelalte site-uri parcate la acesta (www.ginecologie-obstetrica.ro, www.echografie.ro, www.ecografie.com.ro, www.colposcopie.ro, www.histeroscopie.ro ). Este de acceptat ca, in masura in care considerati ca o anumita clauza a contractului de mai jos ar putea fi imbunatatita, sau va aduce vreun prejudiciu in forma n care este acum si aici prezentata, putem fi contactati pentru a ne comunica propunerea dumneavoastra. Dar pana la momentul la care contractul de mai jos va fi modificat cu amendamentele propuse de dumneavoastra (daca in final vom cadea de acord asupra modificarilor propuse de dumneavoastra), trebuie sa intelegeti faptul ca utilizarea serviciului nostru implica un accept prealabil si absolut al conditiilor ce urmeaza, prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii contractuali de mai jos, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre.
Articolele si stirile publicate pe site-ul www.korona.ro sunt realizate de catre medicii si/sau colaboratorii nostri colaboratori, sau sunt preluate de pe internet, cu precizarea sursei informatiei. Site-ul www.korona.ro incearca sa ofere informatii de cultura generala medicala, informatii stiintifice si profesioniste, prezentate intro forma accesibila, fie tuturor pacientilor interesati de sanatatea lor, fie pur si simplu oricarei persoane care gaseste interesanta lecturarea acestor articole, chiar si cu scopul de a-si largi cultura generala sau doar pentru precizarea anumitor aspecte ce-i preocupa. Este importat de subliniat, pentru ca medicina este o stiinta eminamente practica, si impune si contactul direct, nemijlocit al medicului cu pacientul, ca informatia prezentata pe acest site, are doar un caracter suplimentar, de informare si precizare, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.
Am dori sa va informam despre faptul ca scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale si paramedicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate sau a unor fenomene si procese privitoare la om si deci implicit la informatii legate de anatomia, fiziologia si fiziopatologia acestuia. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul www.korona.ro trebuie vazute doar ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete, menite a substitui sfaturile si recomandarile medicului dumneavoastra. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie, sau la medicul de specialitate daca va ingrijoreaza starea dumneavoasra de sanatate. Raspunsurile oferite de www.korona.ro sunt doar de natura educationala ,informativa sau de indrumare catre cabinetele de consultatie, si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate
SC KORONA Medcom SRL, www.korona.ro si celelalte site-uri parcate, precum si toti colaboratorii si partenerii ale caror sfaturi pot fi intalnite pe site-ul www.korona.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.korona.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva SC KORONA Medcom SRL, www.korona.ro, a celorlalte site-uri parcate, precum si tuturor colaboratorilor sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi. Repetam, www.korona.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana, in mod direct, nemijlocit. www.korona.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii, simpli cititori, websurferi sau posibili pacienti, actuali sau viitori, nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile pe informatiile prezentate pe www.korona.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC KORONA Medcom SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza catre SC KORONA Medcom SRL sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de catre SC KORONA Medcom SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC KORONA Medcom SRL si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai SC KORONA Medcom SRL pentru realizarea scopului mentionat mai sus. Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a serviciului de catre utilizatori si accesarea in continuarea a site-ului www.korona.ro si a site-urilor parcate la acesta, inseamna consimtamantul expres dat de catre utilizatori pentru prelucrarea si gestionarea SC KORONA Medcom SRL a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.
Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre SC KORONA Medcom SRL. In momentul crearii contului fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre SC KORONA Medcom SRL. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Companiei: SC KORONA Medcom SRL, cu sediul in Bucuresti, Dr. Taberei nr.38, Bl.OD4, parter, apt 74, sector 6 sau la adresa de e-mail: office@korona.ro.
Compania este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. xxxxx - NUMARUL DE OPERATOR AUTORIZAT DE DATE CU CARACTER PERSONAL urmeaza a fi comunicat in curand de Autoritatea Nationala ( model de prezentare si informare pentru utilizatori preluat de pe site-ul www.dataprotection.ro )

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!