Operator de Date cu caracter personal

Respectand prevederile legii 677/2001 vizand protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, SC KORONA MEDCOM SRL este inscrisa la ANSPDCP ca operator de date cu NR. 18388.

 

Clientul companiei SC KORONA MEDCOM SRL isi exprima in mod expres consimtamantul ca datele sale personale sa fie preluate, stocate si prelucrate in cadrul actului medical, prin sisteme manuale si automate in urmatoarele scopuri: livrarea de servicii medicale - precum buletinele de rezultate, imbunatatirea calitatii serviciilor, activitati statice sau de raportare.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de anu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va prives si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul companiei SC KORONA MEDCOM SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 


 

Korona este acreditata SRAC ISO  9001 din 2001 si din 2009, actualizandu-se apoi la ISO 9001 din 2008. Clinica noastra are si acreditare RENAR ISO 17025 pana in 2012 facandu-se apoi trecerea la SR EN ISO 15189 : 2013


 

 

 

 

 


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!