Obstetrica

Obstetrica

Centrul Medical KORONA asigura servicii complete in legatura cu sarcina : consultatii si sfaturi pre-conceptionale, monitorizare si conducere conceptie, rezolvarea unor probleme legate de infertilitate, doar a femeii sau si a barbatului in cadrul cuplului infertil, ingrijirea, indrumarea, monitorizarea sarcinilor, prevenirea si tratamentul bolilor asociate sarcinii, sau a celor aparute in timpul sarcinii, precum si asigurarea unui produs de conceptie de buna calitate in conditiile in care sarcina este urmarita la KORONA pe parcursul celor 9 luni, cat si asistenta la nastere, indiferent de modul de desfasurarea a acesteia, naturala sau prin operatie cezariana, si care se va desfasura la Spitalul Universitar Bucuresti ( Municipal ) sau in alte spitale cu maternitate, private, cu care Centrul Medical KORONA are acord in acest sens. ( SANADOR, MEDLIFE, MEDICOVER )

 

Departamentul Obstetrica al Centrului Medical KORONA primeste bilete de trimitere cu mentiunea pentru OBSTETRICA - KORONA indiferent de casa de asigurari de sanatate cu care are contract medicul ce a eliberat biletul de trimitere.

Conform Ordinul MS/CNAS nr. 868/542/2011 privind modul de completare a biletului de trimitere utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate:
- Biletele de trimitere cu date incomplete si/sau completate gresit de catre medicul prescriptor, nu pot fi modificate, semnate si parafate de catre acesta, fiind obligatorie anularea si eliberarea unui nou formular de trimitere.

- Medicul trimitator este obligat sa completeze toate datele solicitate in formularul unic al biletului.

ATENTIE!  

- Datele de identificare ale pacientului trebuie sa contina: numele, prenumele si adresa completa, conform actului de identitate.

- Investigatiile recomandate vor fi scrise lizibil, cu majuscule.Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!