Medicina Muncii


Notice: Undefined offset: 0 in /home4/koronaro/application_korona/modules/default/views/scripts/sectiuni/index.phtml on line 43
Medicina Muncii

În cadrul departamentului de Medicina Muncii, Centrul Medical KORONA asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, la angajare si apoi periodic, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă, vizarea concediilor medicale, si multe altele..

Centrul Medical KORONA se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii adaptate nevoilor Dvs.

Acestea sunt atuurile care ne-au mentinut pe piata serviciilor medicale, si ne-au recomandat de-a lungul anilor instituţiilor statului şi firmelor particulare pe care le deservim.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!