Informatii Medicale


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home4/koronaro/library/Zend/Locale/Format.php on line 762

REDUCERE ANIVERSARA DE 20 ANI

  • 22 feb. 2015
REDUCERE ANIVERSARA DE 20 ANI

La 20 ani de la inceperea activitatii KORONA, sarbatorim impreuna, si va oferim 20 % reducere la unul dintre serviciile achizitionate de Dumneavoastra.

Reducerea se face la serviciul cu cea mai mica valoare.

Nu se aplica in cazul celor ce se adreseaza la KORONA cu BILET DE TRIMITERE in relatie contractuala cu CASMB, reducerea fiind deja prezenta.(valabil pentru Obstetrica, Ginecologie, Laborator de Analize)

Reducerea se aplica la fiecare noua vizita la KORONA a Dumneavoastra, pe toata durata ofertei.

In cazul in care Dumneavoastra achizitionati un singur serviciu medical, dar veniti insotit (a) de inca o pacienta, Dumneavoastra beneficiati de reducerea de 20%, iar pacienta adusa de Dumneavoastra va beneficia de reducere numai in cazul celui de-al doilea serviciu medical achizitionat.

La randul ei, va putea proceda la fel.

Daca in decursul valabilitatii ofertei noastre veti veni insotite si de alte paciente noi, incepand cu a 6 a vizita, Dumneavoastra veti beneficia de reducere permanenta tot restul anului.

Prin serviciu medical achizitiont noi intelegem intregul pachet platit la unul din departamentele Obstetrica, Ginecologie, Colposcopie, Histeroscopie, Ecografie, Laborator de Analize.

 

Pentru a fi mereu informati, verificati periodic pe site ce noi modificari au aparut .

Sau va puteti inscrie in NEWSLETTER, si periodic veti primi toate noutatile KORONA

In cazul in care timpul va permite, ne puteti da un LIKE pe FACEBOOK.


Trimite Intrebarea TA aici!

ALTE ARTICOLE

Infectia cu Candida - Candidoza :
IN CURAND
5 analize ginecologice obligatorii
Investigatii ginecologice OBLIGATORII
Metrita si anexita
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!