Ginecologie

  
Informatii si Programari
  |     |     |     |  

Ginecologie

Intreaga activitate a Centrului Medical KORONA a inceput in 1994 cu un cabinet de ginecologie, oferind servicii elementare, in limita posibilitatilor de atunci.

Oferim consultatii si tratamente de ginecologie ( depistare si rezolvare chirurgicala de patologie de statica pelvina - ruptura de perineu RVP, incontinenta urianara de efort, RVP cu IUE, vezica neurovegetativa, etc -, uterina - fibroame, mioame, adenomioza, etc -,  ovariana - chiste ovariene, ovare micropolichistice, torsiune de anexa, etc -,  tubara - trompe infundate, sarcina extrauterina, sactosalpinx, piosalpinx, hidrosalpinx, etc -  si mamara  - noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, etc - benigne, screening senologic si genitourinar uzual - secretie vaginala, cultura din col, cultura secretie mamara la mamela secretanta, Papanicolau / Babes Papanicolaou, precum si depistarea cancerelor genitourinare si mamare - , consiliere sexuala, si tratamente pentru boli cu transmitere sexuala (BTS = boli cu transmitere sexuala, in engleza STD = sexually transmited diseases) Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Gardnerella, Mobiluncus, Actinomices, Candida, Torulopsis, HPV, etc -, contraceptie chirurgicala - sterilizare chirurgicala, chiuretaje, clasice, cu aspiratorul, cu laminaria  - sau medicamentos cu RU486 mifepristona ( mifepristone), rezolvare chirurgicala a chistelor de glanda Bartholin, chiuretaje biopsice, cauteriari, excizii si mici interventii chirurgicale, cu examen histopatologic, ex. HP. si multe altele). Rezolvarea acestor cazuri se poate face, dupa caz, in Centrul Medical KORONA, in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti ( Municipal ) sau in alte centre private, cu care exista acord de colaborare. 

 

Departamentul Ginecologie al Centrului Medical KORONA primeste bilete de trimitere cu mentiunea pentru GINECOLOGIE indiferent de casa de asigurari de sanatate cu care are contract medicul ce a eliberat biletul de trimitere.

Conform Ordinul MS/CNAS nr. 868/542/2011 privind modul de completare a biletului de trimitere utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate:
- Biletele de trimitere cu date incomplete si/sau completate gresit de catre medicul prescriptor, nu pot fi modificate, semnate si parafate de catre acesta, fiind obligatorie anularea si eliberarea unui nou formular de trimitere.

- Medicul trimitator este obligat sa completeze toate datele solicitate in formularul unic al biletului.

ATENTIE!  

- Datele de identificare ale pacientului trebuie sa contina: numele, prenumele si adresa completa, conform actului de identitate.

- Investigatiile recomandate vor fi scrise lizibil, cu majuscule.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!