Despre Noi


Despre Centrul Medical KORONA....cateva cuvinte, pe scurt.

Asa cum a fost gandit, cu putine domenii medicale, dar cu mare adresabilitate, avand in vedere impactul pentru sanatate, credem ca reprezinta un loc in care pacientii gasesc pe langa solutii medicale de excelenta, si intelegerea de care au nevoie.

Am pornit la drum in 1994, cu un cabinet de ginecologie, dorind sa oferim fata de unitatile similare de stat, cateva elemente in plus, simbolizate chiar si prin denumirea aleasa «KORONA», aceasta fiind legata de primul nume mentionat in cronici al primei femei, tratata dupa principii medicale si stiintifice riguroase de catre parintele medicinei, Hippocrate (cel mai probabil o ruda apropiata a acestuia).

Odata cu aparitia a din ce in ce mai multe centre medicale, in valtoarea competitiei din ce in ce mai acerbe, numai profesionalismul si modul de abordare a nevoilor si problemelor de sanatatea ale pacientului si rezolvarea cu maxim de eficienta a acestora, in vederea stabilirii starii de sanatate cat mai rapid, acestea si nu numai,  au fost si sunt in continuare criteriile ce ne-au mentinut in activitate, si ne-au permis sa crestem putin cate putin, in sensul diversificarii ofertei de servicii medicale.  

DAtorita cererilor numeroase, a aparut inca din 1998 departamentul de Medicina de Familie, si Psihologie.

Incepand cu 2000 am deschis si primul laborator de analize medicale, e s-a dezvoltat continuu, cate putin dar constant, astazi oferind o paleta foarte larga de analize, fiind acreditat RENAR, lucrand si in contract cu CASMB. Efectuam o gama larga de analize cu propria aparatura, dar colaboram si cu alte laboratoare, in special de genetica si anatomie patologica. Controalele externe sunt efectuate in laboratoare partenere din Viena, Paris, Londra si Helsinki.

Din 2005, am deschis si departamentul de Echografie, unde se efectueaza toate tipurile de echografii - mai putin ECOCARDIOGRAFIE ( ecografie cardiaca ) - ecografie generala, ginecologica, obstetricala, Doppler , 3D si 4D.

Anul 2010 a fost cel in care am demarat activitatea departamentului de Medicina Muncii si a Asistentei Medicale la Domiciliu, cu personalul propriu, precum si in colaborare cu alte societati de profil.

A le oferi pacientilor atentie in plus fata de prestatia strict medicala este foarte important. Si asta pentru toti pacientii, indiferent de potentialul lor financiar, fiindca suntem deschisi fata de toata lumea. Atitudinea pe care companiile medicale o au fata de pacienti tine foarte mult de personalizarea ofertei, si ea face diferenta, iar aceasta atitudine are consecinte directe asupra rezultatelor acestor companii. Aceasta este directia pe care am abordat-o si noi la KORONA.

Centrul Medical KORONA este certificat SRAC cu SR EN ISO 9001:2008, iar laboratorul de analize are acreditare RENAR SR EN ISO 15189 : 2013

Ne adresam deopotriva atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor, persoane juridice.

Latura pecuniara aferenta, inerenta, implicita - si din pacate sine qua non - nu face altceva decat sa sustina perenitatea acestui efort.

Suntem aici ca sa ramanem, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, si suntem deschisi oricaror sugestii si propuneri constructive de colaborare sau consultanta.

 

Cu noi iti este bine!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!