Colposcopie

Colposcopie

Asiguram efectuarea de colposcopii cu sisteme optice clasice, ZEISS, cat si videocolposcopii digitale, computerizate, la cel mai inalt nivel,

In cadrul laboratorului propriu, deservit de personal inalt calificat, efectuam intreaga gama de servicii de screening si depistare a bolilor cu transmitere sexuala  ( Candida, Gardnerella, Mycoplasma, Ureaplasma, Neisseria, HIV, sifilis, etc ) si a cancerelor genitale, prin examenele de secretie vaginala, cultura din col, frotiu Papanicolau, in forma clasica, sau in mediu lichid. Efectuam si biopsii, cauterizari, LLETZ, ERAD, chiuretaje biopsice, clasice sau cu sonde speciale ( ex. Pipelle), badijonaje, punctii si conizatii, urmate de examen anatomopatologic ( histopatologic )

De asemenea Centrul Medical KORONA participa la Programul National de Depistare Precoce a Cancerelor Genitale, desfasurat in colaborare cu Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania.

In cazurile ce necesita interventie chirurgicala de mare amploare, asiguram intreaga gama de operatii la nivelul colului uterin, uterului si a planseului perineal: conizatii, amputatii, histerectomie pe cale vaginala, asistata sau nu laparoscopic, rupturi de perineu, clasic, pe jos, sau transabdominal, sau prin montarea de bandelete, in functie de cum este cazul, dupa consultatie.

Aceste interventii le asiguram in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti ( Municipal ) sau in alte spitale, private, cu care Centrul Medical KORONA are acord in acest sens.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!