Analize de laborator

Analize de laborator

Ca o consecinta a cererii venite din partea pacientelor departamentului de obstetrica si ginecologie, in anul 2000 a aparut ideea si in 2001 s-au pus bazele laboratorului de analize. Initial conceput pentru efectuarea de analize pentru sarcina si fertilitate, laboratorul s-a dezvoltat permanent, astfel ca paleta de analize efectuate s-a diversificat, oferta laboratolui KORONA depasind 1500 de analize si prin adaugarea de analize subcontractate ca urmare a colaborarii cu alte unitati din tara si de peste hotare ( Franta, Germania, Austria, Anglia) . Laboratorul KORONA este certificat RENAR cu ISO 17025, si efectueaza control extern cu laboratoare partenere din Franta si Finlanda. 

Laboratorul Centrului Medical KORONA  nostru primeste bilete de trimitere pentru investigatii paraclinice (analize de laborator) decontate emise de medicii aflati in contract doar cu CASMB, in limita plafonului lunar contractat.

Conform Ordinul MS/CNAS nr. 868/542/2011 privind modul de completare a biletului de trimitere pentru analizele medicale de laborator utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate este urmatorul:

- Biletele de trimitere cu date incomplete si/sau completate gresit de catre medicul prescriptor, nu pot fi modificate, semnate si parafate de catre acesta, fiind obligatorie anularea si eliberarea unui nou formular de trimitere.

- Medicul trimitator este obligat sa completeze toate datele solicitate in formularul unic al biletului.

ATENTIE! 

- Datele de identificare ale pacientului trebuie sa contina: numele, prenumele si adresa completa, exact ca in actul de identitate

- Investigatiile solicitate vor fi scrise lizibil, cu majuscule.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Citeste AICI mai multe informatii despre cookie-uri si AICI despre politica de confidentialitate!